Aanpak

Hoe maken we Senior Flexperts tot een succes?

Als Senior Flexperts hebben we een propositie: Ervaring als Oplossing. Om deze propositie succesvol in de markt te zetten is de juiste presentatie bij de potentiƫle werkgevers en opdrachtgevers belangrijk. 50+ professionals bieden snel de juiste kennis en ervaring waar behoefte aan is. Om dit waar te kunnen maken zullen we voor voldoende aanbod moeten zorgen. Dus we starten met het vullen van de database. 50+ professional, sluit je aan en maak een profiel aan.

In eerste instantie werken we reactief: er zijn voldoende 50+ professionals aangesloten om succesvol de aanvragen bij opdrachtgevers in te kunnen vullen. Senior Flexperts scant actief de markt om als ecosysteem om opdrachten die passen bij de 50+ professionals te koppelen. Senior Flexperts scant de diverse sites waar opdrachtgevers, al dan niet binnen tenders, opdrachten uitzetten om de kansen te identificeren voor de 50+ professionals in het Senior Flexperts ecosysteem. Senior Flexperts acteert als aanbieder voor de 50+ professionals in het ecosysteem.

Vervolgens het uiteindelijke doel: er zijn voldoende 50+ professionals aangesloten om de opdrachtgevers en recruiters zelf te laten zoeken in het bestand. Senior Flexperts benadert actief de markt om het ecosysteem te positioneren en rechtstreeks aanvragen te ontvangen.

Het ecosysteem Senior Flexperts is ook een lead generation machine: de aangesloten professionals spelen kansen door als lead aan het ecosysteem. Senior Flexperts koppelt deze leads aan de geschikte professional.